Ariana Grande prøver å hooke venninne med A$AP Rocky

Ariana Grande prøver å hooke hennes bestevenninne med A$AP Rocky

22. Desember 2019 av Mayhan Rostamkhel

Har noen ringt etter en wingwoman ?!

Ariana Grande er en talentfull musiker, skuespiller og tilsynelatende en stor matchmaker når det gjelder vennene hennes. “Thank u, next” -sangeren tok til Twitter for å prøve å hjelpe venninnen Courtney med å score en date med rapperen A$AP Rocky. Etter at nyheter om en sextape-lekkasje kom på internett, tok en A$AP Rocky til Twitteren sin for å på en munter måte reagere på nyhetene på vegne av sin penis, og Arianas svar var perfekt.

“My friend Courtney said it looked just fine!” skrev Ariana . For å gjøre saken enda bedre, tagget hun venninnen i sin status. Snakk om å utføre magien din! Når du er en elsket kjendis, må du noen ganger bruke din makt og innflytelse for å hjelpe dine kjære. Men Ariana stoppet ikke der.

Hun doblet seg deretter på den morsomme tweeten med nok en rask rop til bestien sin. “Merry Christmas Courtney,” skrev hun.

Twitter gikk amok etter Aris morsomme assist, og YouTube-stjernen James Charles bekreftet hva som var på alles sinn. “the best wingwoman in the world,” delte han i en tweet. Vi kan ikke være uenige! Ariana er ikke fremmed for å få internett i gang med sine morsomme tweets og sosiale kommentarer.

I oktober samlet dronningen av Twitter nok en gang internett med sin morsomme reaksjon på Kylie Jenners virale “Rise and Shine” -øyeblikk. Hun la ut et klipp av seg selv og spurte deretter Kylie via Instagram-story om hun kunne ta prøve av det. Det er tydelig at for Ari handler det om støtte kvinner.

Hvis noen er ute etter en date til nyttårsaften, kan Ariana være her for å hjelpe!

SE OGSÅ: Ariana Grande åpner seg om sykdom, sier hun er «i så mye smerte» under «Sweetener» -turné

Comments 2

Leave a Reply

Your email address will not be published.