Ariana Grande deler med fans "jeg er utrolig syk"

Ariana Grande åpner seg om sykdom, sier hun er “i så mye smerte” under “Sweetener” -turné

18. November 2019 av Alexina Klev

Ariana Grande diskuterer noen helseproblemer med fans – og antyder at noen kommende Sweetener-turnédatoer kan bli avlyst i dagene fremover.

Lørdag delte den platina-selgende artisten en rekke innlegg på Instagram-storyen hennes, hvor hun avslørte at hun er “i så mye smerte,” et døgn før opptredenen hennes i Rupp Arena i Lexington, Kentucky.

“Hei mine kjære, så jeg er fremdeles veldig syk. Jeg har vært syk siden forrige London-show [i midten av oktober],” skrev hun. “Jeg vet ikke hvordan det er mulig, men halsen og hodet mitt gjør fortsatt så vondt. Jeg høres bra ut, jeg har bare vondt, og det er vanskelig å puste i løpet av showet. Jeg ser legen min og prøver mitt beste å bli bedre for morgendagens show. Det siste jeg noen gang vil gjøre er å avlyse et show på dette tidspunktet med så få igjen. “

“Jeg verner om hvert øyeblikk av dette … Jeg vet egentlig ikke hva som skjer med kroppen min akkurat nå og trenger å finne ut av det,” fortsatte hun. “Vær så snill og ta dette som et forsiktig forvarsel … Jeg vil ikke at noen skal føle seg blindsidet i morgen hvis jeg ikke kan få showet til å skje.”

26-åringen avsluttet innlegget med å skrive: “Jeg er på alle medisiner. Å får IV-drypp, jeg gjør alt jeg kan for å trekke gjennom. Mamma og venner tar godt vare på meg. Bare en skummel følelse. Elsker dere med hele mitt hjerte og holder dere oppdatert. “

Instagram

Grande delte også stillbilder og video av pusten hennes i det som ser ut som en luftfukter, i tillegg til noen opptak av venner som ga henne en pleiepakke, som inkluderer fersk frukt, te og marshmallows.

Instagram

“Oppdatering: kan fremdeles ikke svelge eller løfte hodet mitt. Elsker dere,” skrev hun i et annet innlegg. “Medisinert som bare det og håper å våkne opp bedre. Ser med doktoren igjen om morgenen og vil gi dere beskjed om showet. Jeg er så lei meg igjen. Det fanger meg opp antar jeg. Elsker dere mest.”

Instagram

“Elsker dere,” fortsatte hun i en annen video. “Beklager de engstelige oppdateringene og for overdeling, jeg vil bare ikke at noen ikke er klar over hva som skjer foran deg. Du vet at jeg skyver gjennom og gjemmer ting så ofte jeg kan / så godt jeg kan når jeg er syk og ikke ville. kan ikke si noe med mindre det var veldig tøft. “

Instagram

SE OGSÅ: Harry Styles tilbake til Norge!

Leave a Reply

Your email address will not be published.