På doktorordre er “Virgil Abloh” å ta noen måneder fri “- vil ikke delta på hans Paris-Off White show

14. September 2019 by Mayhan Rostamkhel

Virgil Abloh hvilket er den berømte travle grunnleggeren av Off-White og menns kunstneriske leder for Louis Vuitton, er en fyr som flyr internasjonalt åtte ganger i uken, bremser offisielt. “Jeg skifter gir,” sa han til det engelske motemagasiner Vogue over telefon i dag fra Chicago.

I august, forklarte han, at han hadde det vanskeligere enn vanlig å “hoppe tilbake” fra en utenlandstur. “Jeg var bare sliten, så jeg dro til legen. Til slutt, fortsatte han, “alt er i orden, men legen sa til meg at dette tempoet du har presset kroppen din – å fly alle disse milene, gjøre alle disse forskjellige prosjektene – ikke er bra for helsen din.”

Abloh nektet å gå nærmere inn på helseproblemet sitt, men sa at legene hans hadde rådet ham til ikke å reise. “I hovedsak jobber jeg hjemmefra i løpet av de neste tre månedene, og i stor grad kansellerer jeg alle markedsføringsarrangementene mine. Det inkluderer offentlige opptredener med Ikea og Nike og deltakelse i Vogue´s tredje årlige toppmøte for “Forces of Fashion”, samt åpningen av november i utstillingen hans Figures of Speech på High Museumet i Atlanta.

Hva er konsekvensene for hans Off-White-merke og hans arbeid for Louis Vuitton?

Virgil Abloh med Kanye West under Alyx´s Matthew Williams -visningen.

Kanskje ikke så mye. “Mitt off-white team er utstyrt for å håndtere dette, og Louis Vuitton-teamet mitt er på ekspertnivå. “Showene vil fortsette”, sier Abloh. Når det gjelder Off-White, som er planlagt 26. september i Paris, sa han: “Jeg designet det med dette tilsynelatende hindret på slep. Det er et element som erstatter mitt fremmøte med publikumsdeltakelse. ”Hjemme i Chicago vil Abloh spille“ drop boss. ” i forhold til sitt sett som DJ.

I ettertid er det krystallklart at Virgil Abloh tilsynelatende ikke vil gi slipp på rollen som sjefdesigner men blir å bruke tiden fornuftig.

“Jeg er spent på å slippe barna på skolen og kunne være her de øyeblikkene,” sa han. Hvis Abloh høres bemerkelsesverdig opptatt av dette tilbakeslaget, føler han seg også reflekterende. “På videregående stolte jeg alltid over utmerkelsen der du ikke hadde noen syke dager. ‘Hei, syvende året på rad har jeg aldri vært sykemeldt hjemme!’ ”Men nå, 38 år? “Å være opptatt fungerer ikke,” sa han. “Men jeg bruker dette når jeg gjør alt annet, som en måte å drive meg fremover.”

Chanel er et av de siste store motehusene som bærer på en tung arv som Lagerfeld hele veien har vært tro til. Saint Laurent, Celine, Burberry og Balenciaga er på sin side alle eksempler på tradisjonsrike motehus som de siste årene fått nye sjefdesignere som har forsøkt å puste nytt liv i og sette sitt personlige preg på merkene.

Les også: Hvordan ser fremtidens Chanel uten Karl Lagerfeld ut?

Leave a Reply

Your email address will not be published.